KIRIKKALE / MERKEZ - Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Adres
OSMANGAZİ MAH. 1943 SK. MEHMET IŞITAN ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO 32 MERKEZ / KIRIKKALE
Vizyon
Okulumuzun vizyonuMilli Eğitim´in temel amaçları doğrultusunda, eğitim bilimlerinin en son gelişmeleri ışığında, orta ve ağır düzeyde zihinsel yetersizliğe sahip öğrencilerimizi potansiyellerini en iyi şekilde kullanarak kendisini geliştirebilen, ailesine ve çevresine bağımlı olmayan, tüketen değil üreten bireyler olarak yetiştirmek; Edindiğimiz deneyimlerden özel eğitim alanında ülke çapında ses getirecek ürünler ve projeler üretmektir.
Misyon
Okulumuzun misyonu: Kırıkkale ilinde ağır ve orta düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencileri vizyonumuz doğruldusunda eğiterek, onların sosyal topluma sorunsuzca entegre olmaya hazır hale gelmelerini sağlarken; Toplumun engellilere karşı tutumlarını olumlu yönde değiştirmektir..
Başarılar
Öğrencilerimizin engelliler için düzenlenen spor turnuvalarında kazanılmış il bölge ve Türkiye dereceleri mevcuttur...
09.30//14.30
Doğalgaz - Merkezi sistem.
Ulaşım
Merkezden kalkan Osmangazi minibüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Osmangazi Camisi´nin hemen yanındaki okul binası.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz olarak servislerle taşınmaktadırlar.
Osmangazi mahallesi 1943.sok. no=32
Çeşitli turnuvalar.
Okulumuz Engelsizce Yaşamak adlı AB projesini tamamlamıştır.
Öğrencilerimize ücretsiz öğle yemeği imkanı sunulmaktadır.