KIRIKKALE / MERKEZ - Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

May

10 16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle ilimiz Nur Cami Konferans Salonunda geniş katılımlı bir program düzenledik.

May

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir piknik organizasyonu yaptık.

Mrt

21 Mart Down sendromu farkındalık günü kapsamında bir program düzenledik.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Kırıkkale Üniversitesinde düzenlenilen etkinlikte öğrencilerimiz kendilerini ifade etme fırsatı buldular.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Yaptık.

Kas

Kırıkkale Valiliği tarafından yürütülmekte olan Obaköy proje Alanında yerimizi aldık.

Kas

Halk eğitim merkezinden gelen Kamile COŞKUN hocamız ile üğrencilerimiz ebru çalışması yaptılar .

Kas

Müdürümüz Sami YANIK , Müdür Yardımcımız Asu Deniz ŞİMŞEKER ve  öğretmenlerimiz ie bir kahvenizi  içeriz proje kapsamında ev ziyaretlerimiz devam etmektedir.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

Kas

Öğrencilerimiz aşure gününde eğlenirken öğrendiler . Yeni taşındığımız mahalle sakinleriyle kaynaşma fırsatnda bulundular

Şbt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın eşi Emine ERDOĞANIN himayesinde Milli Eğitim Bakanlığı dahil 3 bakanlığın işbirliği ile yürütülen “Özel Çocuklara Özel Materyaller” projesi kapsamında gönderilen materyaller okulumuza ulaştı.

Ara

Öğretmen bir meşale gibidir etrafını aydınlattıkça kendisi tükenir.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİN 95. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADILAR.

Mrt

1 – 7 Mart haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile birlikte bir yangın tatbikatı yaptık.